SAMSUN / ONDOKUZMAYIS - Karagöl Şehit Arif Çetin İlkokulu

Samsun İl Emniyet Müdürümüz Sn. Ahmet ARIBAŞ'ın talimatlarıyla,

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli okulumuzu  ziyarette bulunarak kendilerine ''YENİ YIL TEBRİK KARTI'' gönderen 1/A sınıfına ve sınıf öğretmeni değerli öğretmenimiz Ülkü KELEŞ' e teşekkür ederek öğrencilerimize hediye verip sohbet etmişlerdir. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürümüz Sn. Nurgül ÇALIŞKAN; bu önemli buluşmanın öğrencilerimiz için unutulmaz bir anı olduğunu, polis maskotu 'Kanka', ile öğrencilerimizin keyifli bir gün geçirdiklerini , polislik mesleğinin çok kutsal ve şerefli bir meslek olduğunu belirtti.Samsun İl Emniyet Müdürlüğü nezdinde tüm polislerimize görevlerinde başarılar ve kolaylıklar dileriz.

Ara

Okulumuz öğrencileri ile birlikte bu hafta '' Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası'' kapsamında tutumlu olmanın önemi ve Türk malları kullanmanın ülkemize olan katkılarına dikkat çektik.

Ekm

Okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencileri Fen ve Doğa Okulu'na ziyarette bulunarak atölye çalışmalarına katıldılar.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.Programın hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenimiz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni yapıldı.

Nis

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümü kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Orijinal ismi "Learning About Forest-LEAF" olan Okullarda Orman Programı, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı (Foundation For Environmental Education- FEE) tarafından 1999 yılında yürütülmeye başlanmıştır. Bugün 26 ülkenin FEE'ye bağlı olarak yürütmekte olduğu bu programa ülkemiz TÜRÇEV'in programlarından biri olarak 2004 yılında katılmıştır.